Zoon André Rieu over concertreeks Vrijthof: 'Hier tourt de hele wereld naar ons toe'

Zoon André Rieu over concertreeks Vrijthof: 'Hier tourt de hele wereld naar ons toe'

Vrijdag 7 juli 2023 om 11:41

Op donderdagavond (6 juli) is André Rieu weer van start gegaan met een reeks concerten op een vertrouwde locatie: het Vrijthof in Maastricht. Voor de start van deze concertreeksen is Thom Doorn aanwezig op Het Vrijthof in Maastricht om verslag uit te brengen voor Shownieuws.

Tekst gaat verder onder de video.

Zoon <em>André Rieu</em> over concertreeks <em>Vrijthof</em>: 'Hier tourt de hele wereld naar ons toe' Op donderdagavond (6 juli) is André Rieu weer van start gegaan met een reeks concerten op een vertrouwde locatie: het Vrijthof in Maastricht. Voor de start van deze concertreeksen is Thom Doorn aanwezig op Het Vrijthof in Maastricht om verslag uit te brengen voor Shownieuws. Tekst gaat verder onder de video. Emotionele Pierre RieuVoor aanvang van het eerste concert heeft verslaggever Thom Doorn een gesprek met Pierre Rieu, de zoon van de 73-jarige André Rieu. Pierre deelt emotionele woorden over het succes van zijn vader: "We touren over de hele wereld en hier tourt de hele wereld naar ons toe. Er zijn meer dan honderd nationaliteiten." Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Andre Rieu over bijzondere ontmoeting met de Paus: 'Een enorme eer' (video) Bekijk deze video » André Rieu schittert weer live op Vrijthof in Maastricht: bekijk de beelden Bekijk deze video »
Entertainment :

Emotionele Pierre Rieu
Voor aanvang van het eerste concert heeft verslaggever Thom Doorn een gesprek met Pierre Rieu, de zoon van de 73-jarige André Rieu. Pierre deelt emotionele woorden over het succes van zijn vader: "We touren over de hele wereld en hier tourt de hele wereld naar ons toe. Er zijn meer dan honderd nationaliteiten."

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's