André Rieu schittert weer live op Vrijthof in Maastricht: bekijk de beelden

André Rieu schittert weer live op Vrijthof in Maastricht: bekijk de beelden

<em>André Rieu</em> schittert weer live op Vrijthof in Maastricht: bekijk de beelden Bekijk in de video hierboven: Shownieuws doet verslag van André Rieu op Vrijthof André Rieu is donderdagavond (6 juli) weer gestart met een concertreeks op een oude vertrouwde plek: het Vrijthof in Maastricht. De violist had zijn enorme Johann Strauss orkest en verschillende gastartiesten meegenomen om er weer een spetterende show van te maken. Het is alweer de zestiende keer dat Rieu op het Vrijthof in zijn geliefde Maastricht optredens verzorgt. Rieu staat nog tot en met 16 juli op het Limburgse plein. Bekijk de beelden van het eerste concert van 2023 op het Vrijthof in Maastricht hieronder. André Rieu - The Second Waltz ???p2 pic.twitter.com/S3Np1DokVZ— Omar Badr H (@OmarBadrH11) July 6, 2023 Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Op1 gemist? André Rieu gaat weer op wereldtournee: 'Eindelijk!' (video) Bekijk deze video » Andre Rieu over bijzondere ontmoeting met de Paus: 'Een enorme eer' (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: kitten gered uit parkeergarage Vrijthof in Maastricht Bekijk deze video »
Muziek :
Vrijdag 7 juli 2023 om 10:24

Bekijk in de video hierboven: Shownieuws doet verslag van André Rieu op Vrijthof

André Rieu is donderdagavond (6 juli) weer gestart met een concertreeks op een oude vertrouwde plek: het Vrijthof in Maastricht. De violist had zijn enorme Johann Strauss orkest en verschillende gastartiesten meegenomen om er weer een spetterende show van te maken. Het is alweer de zestiende keer dat Rieu op het Vrijthof in zijn geliefde Maastricht optredens verzorgt. Rieu staat nog tot en met 16 juli op het Limburgse plein.

Bekijk de beelden van het eerste concert van 2023 op het Vrijthof in Maastricht hieronder.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's