Mark Rutte en Sigrid Kaag reageren na afloop van asieloverleg: 'Vanavond was een stap'

Mark Rutte en Sigrid Kaag reageren na afloop van asieloverleg: 'Vanavond was een stap'

Vrijdag 7 juli 2023 om 11:12

Na urenlang overleg in een gespannen sfeer heeft het kabinet nog geen overeenstemming bereikt over de aanpak van migratie. D66-leider Sigrid Kaag heeft na afloop gesproken over 'goede gesprekken', maar er is nog geen sprake van een doorbraak.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Mark Rutte</em> en <em>Sigrid Kaag</em> reageren na afloop van <em>asieloverleg</em>: 'Vanavond was een stap' Na urenlang overleg in een gespannen sfeer heeft het kabinet nog geen overeenstemming bereikt over de aanpak van migratie. D66-leider Sigrid Kaag heeft na afloop gesproken over 'goede gesprekken', maar er is nog geen sprake van een doorbraak. Tekst gaat verder onder de video. Reactie Mark Rutte"Het is een proces in stappen en vanavond was een stap", vertelt Mark Rutte na afloop van het asieloverleg. De premier benadrukt dat er nog altijd geen eindresultaat bereikt is en wil daarom ook niet verder uitwijden over de kwaliteit van de gezette stappen. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: VNG-voorzitter Dijksma pleit voor Catshuissessie met Mark Rutte om het vertrouwen te herstellen Bekijk deze video » Mona Keijzer haalt in Op1 uit naar kabinetscrisis: 'Nu gaat Mark Rutte stoer doen' Bekijk deze video »
Politiek :
Mark Rutte en Sigrid Kaag reageren na afloop van asieloverleg: 'Vanavond was een stap'

Reactie Mark Rutte
"Het is een proces in stappen en vanavond was een stap", vertelt Mark Rutte na afloop van het asieloverleg. De premier benadrukt dat er nog altijd geen eindresultaat bereikt is en wil daarom ook niet verder uitwijden over de kwaliteit van de gezette stappen.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's