Wouter de Winther in Op1 over kabinetscrisis: 'Kabinet staat aan de rand van de afgrond"

Wouter de Winther in Op1 over kabinetscrisis: 'Kabinet staat aan de rand van de afgrond"

<em>Wouter de Winther</em> in <em>Op1</em> over kabinetscrisis: 'Kabinet staat aan de rand van de afgrond&quot; De toekomst van het kabinet-Rutte IV bevindt zich momenteel op zeer onzekere grond. In Op1 deelt politiek commentator Wouter de Winther zijn inzichten over de voortdurende migratieproblematiek en de mogelijke val van het kabinet. Tekst gaat verder onder de video. “Het kabinet staat aan de rand van de afgrond’’, zegt @wouterdewinther. ''Er wordt nu aan alle kanten van alle partijen toch nog een ultieme poging gedaan om eruit te komen.'' #Op1 #WNL pic.twitter.com/kQHj1L2yTV— Op1 (@op1npo) July 6, 2023 Rand van de afgrondDe Winther benadrukt dat de coalitie momenteel nog nooit zo dicht bij een kabinetscrisis is geweest. "Het kabinet staat aan de rand van de afgrond", zegt Wouter de Winther. Hij voegt eraan toe: "Er wordt nu aan alle kanten door alle partijen toch nog een ultieme poging gedaan om eruit te komen." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De Oranjezomer: Klaas Dijkhoff haalt uit naar Mark Rutte om TikTok-video Bekijk deze video » Mona Keijzer haalt in Op1 uit naar kabinetscrisis: 'Nu gaat Mark Rutte stoer doen' Bekijk deze video »
Talkshow :
Wouter de Winther in Op1 over kabinetscrisis: 'Kabinet staat aan de rand van de afgrond"
Vrijdag 7 juli 2023 om 10:30

De toekomst van het kabinet-Rutte IV bevindt zich momenteel op zeer onzekere grond. In Op1 deelt politiek commentator Wouter de Winther zijn inzichten over de voortdurende migratieproblematiek en de mogelijke val van het kabinet.

Tekst gaat verder onder de video.

Rand van de afgrond
De Winther benadrukt dat de coalitie momenteel nog nooit zo dicht bij een kabinetscrisis is geweest. "Het kabinet staat aan de rand van de afgrond", zegt Wouter de Winther. Hij voegt eraan toe: "Er wordt nu aan alle kanten door alle partijen toch nog een ultieme poging gedaan om eruit te komen."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's