Mona Keijzer haalt in Op1 uit naar kabinetscrisis: 'Nu gaat Mark Rutte stoer doen'

Mona Keijzer haalt in Op1 uit naar kabinetscrisis: 'Nu gaat Mark Rutte stoer doen'

<em>Mona Keijzer</em> haalt in <em>Op1</em> uit naar kabinetscrisis: 'Nu gaat Mark Rutte stoer doen' In een verhit politiek debat ligt premier Mark Rutte op ramkoers met D66 en de ChristenUnie over de beperking van gezinshereniging voor asielzoekers, wat de dreiging van een kabinetsval met zich meebrengt. Tijdens een optreden in het programma Op1 uit Mona Keijzer haar ongenoegen over de resulterende kabinetscrisis, waarbij de voormalige politica geen blad voor de mond neemt. Tekst gaat verder onder de video. ''Het is niet te geloven dat we hier nu staan'', zegt @MonaKeijzer over de kabinetscrisis. ''Al jaren verdrinken er mensen op de Middellandse Zee. Al jaren zien we dat asielzoekerscentra vollopen. En nu zitten we vlak voor de vakantie, en gaat Rutte stoer doen.'' #Op1 #WNL pic.twitter.com/4M6Narb2f2— Op1 (@op1npo) July 6, 2023 Reactie Mona KeijzerMona Keijzer reageert verbijsterd op de kabinetscrisis: "Het is niet te geloven dat we hier nu staan. Al jaren verdrinken er mensen op de Middellandse Zee. Al jaren zien we dat asielzoekerscentra vollopen. En nu zitten we vlak voor de vakantie, en gaat Rutte stoer doen." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Geert Wilders woest op Europese natuurministers: 'Dikke middelvinger naar ons dichtbevolkte land' Bekijk deze video » Dennis Wiersma gestopt als minister van onderwijs na klachten wangedrag! (video) Bekijk deze video » Toeslagenouders nemen afscheid van voormalig SP'er Renske Leijten: 'Ze stond je te woord als mens' Bekijk deze video »
Talkshow :
Mona Keijzer haalt in Op1 uit naar kabinetscrisis: 'Nu gaat Mark Rutte stoer doen'
Vrijdag 7 juli 2023 om 10:14

In een verhit politiek debat ligt premier Mark Rutte op ramkoers met D66 en de ChristenUnie over de beperking van gezinshereniging voor asielzoekers, wat de dreiging van een kabinetsval met zich meebrengt. Tijdens een optreden in het programma Op1 uit Mona Keijzer haar ongenoegen over de resulterende kabinetscrisis, waarbij de voormalige politica geen blad voor de mond neemt.

Tekst gaat verder onder de video.

Reactie Mona Keijzer
Mona Keijzer reageert verbijsterd op de kabinetscrisis: "Het is niet te geloven dat we hier nu staan. Al jaren verdrinken er mensen op de Middellandse Zee. Al jaren zien we dat asielzoekerscentra vollopen. En nu zitten we vlak voor de vakantie, en gaat Rutte stoer doen."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's