Merel Ek blundert in De Oranjezomer: 'Oh kut, sorry!' (video)

Merel Ek blundert in De Oranjezomer: 'Oh kut, sorry!' (video)

Zaterdag 8 juli 2023 om 09:52

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van vrijdag 7 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

In De Oranjezomer werd vrijdag even teruggeblikt op een grappig moment voorafgaand aan de uitzending van donderdag, waarin Merel Ek niet in de gaten heeft dat ze in de studio te horen was.

Merel Ek blundert in <em>De Oranjezomer</em>: 'Oh kut, sorry!' (video) Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van vrijdag 7 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. In De Oranjezomer werd vrijdag even teruggeblikt op een grappig moment voorafgaand aan de uitzending van donderdag, waarin Merel Ek niet in de gaten heeft dat ze in de studio te horen was. GesprekPolitiek verslaggever Merel Ek heeft niet door dat het publiek in de studio meeluistert bij een gesprek tussen haar en Hélène Hendriks. Gelukkig kunnen ze er beiden om lachen. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Gesprek
Politiek verslaggever Merel Ek heeft niet door dat het publiek in de studio meeluistert bij een gesprek tussen haar en Hélène Hendriks. Gelukkig kunnen ze er beiden om lachen.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's