Johan Derksen recenseert De Oranjezomer: 'Alles is kut, behalve de kijkcijfers' (video)

Johan Derksen recenseert De Oranjezomer: 'Alles is kut, behalve de kijkcijfers' (video)

Zaterdag 8 juli 2023 om 08:41

Johan Derksen recenseert <em>De Oranjezomer</em>: 'Alles is kut, behalve de kijkcijfers' (video) Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van vrijdag 7 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen kijkt met plezier naar De Oranjezomer en heeft ook met een glimlach gekeken naar Marcel & Gijs. Dat vertelde Derksen (aan de telefoon) in De Oranjezomer. KijkcijfersBegin deze week schijnt Johan Derksen volgens Hélène Hendriks nog gezegd te hebben dat 'alles kut was, behalve de kijkcijfers'. Nu is Derksen een stuk positiever: 'Je weet het, ik ben fan van jou.' Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bas Nijhuis dolt Noa Vahle voor uitzending De Oranjezomer: 'Doe je dit aan?' (video) Bekijk deze video »
Talkshow :

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van vrijdag 7 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen kijkt met plezier naar De Oranjezomer en heeft ook met een glimlach gekeken naar Marcel & Gijs. Dat vertelde Derksen (aan de telefoon) in De Oranjezomer.

Kijkcijfers
Begin deze week schijnt Johan Derksen volgens Hélène Hendriks nog gezegd te hebben dat 'alles kut was, behalve de kijkcijfers'. Nu is Derksen een stuk positiever: 'Je weet het, ik ben fan van jou.'

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Actuele video's

Meer actuele video's