Bas Nijhuis dolt Noa Vahle voor uitzending De Oranjezomer: 'Doe je dit aan?' (video)

Bas Nijhuis dolt Noa Vahle voor uitzending De Oranjezomer: 'Doe je dit aan?' (video)

Donderdag 6 juli 2023 om 22:26

Bas Nijhuis dolt <em>Noa Vahle</em> voor uitzending <em>De Oranjezomer</em>: 'Doe je dit aan?' (video) Bekijk in de video hierboven: waarom heeft Eus zijn dambord-shirt aan? Bas Nijhuis is vanavond te gast in De Oranjezomer en voorafgaand aan de uitzending heeft hij een bijzonder treffen met vast gezicht Noa Vahle. Bekijk het fragment hieronder. KledingBas Nijhuis is ervan uitgegaan dat in De Oranjezomer de dresscode logischerwijs ook oranje is. Noa Vahle heeft die memo duidelijk niet gekregen. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. De Oranjezomer: Klaas Dijkhoff haalt uit naar Mark Rutte om TikTok-video Bekijk deze video » Noa Vahle over Peter Bosz in De Oranjezomer: 'Vreemde eend bij PSV' (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Bas Nijhuis dolt Noa Vahle voor uitzending De Oranjezomer: 'Doe je dit aan?' (video)

Bekijk in de video hierboven: waarom heeft Eus zijn dambord-shirt aan?

Bas Nijhuis is vanavond te gast in De Oranjezomer en voorafgaand aan de uitzending heeft hij een bijzonder treffen met vast gezicht Noa Vahle. Bekijk het fragment hieronder.

Kleding
Bas Nijhuis is ervan uitgegaan dat in De Oranjezomer de dresscode logischerwijs ook oranje is. Noa Vahle heeft die memo duidelijk niet gekregen.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Actuele video's

Meer actuele video's