Ruud van Nistelrooij over zieke Edwin van der Sar: "Dat is hard binnengekomen"

Ruud van Nistelrooij over zieke Edwin van der Sar: "Dat is hard binnengekomen"

<em>Ruud van Nistelrooij</em> over zieke <em>Edwin van der Sar</em>: &quot;Dat is hard binnengekomen&quot; Ruud van Nistelrooij is erg geschrokken door het heftige nieuws over Edwin van der Sar. Zijn voormalig Nederlands Elftal-collega reageert in Shownieuws op de hersenbloeding van Edwin. Bekijk de video hierboven. Intensive careEdwin is in Kroatië getroffen door een bloeding bij de hersenen. De voormalig international is afgelopen vrijdag met spoed naar een ziekenhuis vervoerd en ligt op de intensive care. Volgens Ajax is zijn toestand stabiel, zo heeft zijn familie aan de club laten weten. Sterk"Het enige waar we met z'n allen natuurlijk op hopen is volledig herstel van 'Ed', wat ook met Annemarie natuurlijk is gebeurd." Van Nistelrooij heeft er alle vertrouwen in dat dit gaat gebeuren. "Ik weet dat hij sterk is en ik weet dat dit helemaal goed gaat komen, omdat hij zo ongelooflijk sterk is en dat is het enige waar ik me aan vast houd." Bekijk hieronder een Twitterbericht van Ajax over Edwin.
Show :
Zondag 9 juli 2023 om 12:26

Ruud van Nistelrooij is erg geschrokken door het heftige nieuws over Edwin van der Sar. Zijn voormalig Nederlands Elftal-collega reageert in Shownieuws op de hersenbloeding van Edwin. Bekijk de video hierboven.

Intensive care
Edwin is in Kroatië getroffen door een bloeding bij de hersenen. De voormalig international is afgelopen vrijdag met spoed naar een ziekenhuis vervoerd en ligt op de intensive care. Volgens Ajax is zijn toestand stabiel, zo heeft zijn familie aan de club laten weten.

Sterk
"Het enige waar we met z'n allen natuurlijk op hopen is volledig herstel van 'Ed', wat ook met Annemarie natuurlijk is gebeurd." Van Nistelrooij heeft er alle vertrouwen in dat dit gaat gebeuren. "Ik weet dat hij sterk is en ik weet dat dit helemaal goed gaat komen, omdat hij zo ongelooflijk sterk is en dat is het enige waar ik me aan vast houd." Bekijk hieronder een Twitterbericht van Ajax over Edwin.

Actuele video's

Meer actuele video's