Edwin van der Sar (52) getroffen door hersenbloeding, toestand stabiel (video)

Edwin van der Sar (52) getroffen door hersenbloeding, toestand stabiel (video)

Zaterdag 8 juli 2023 om 07:54

<em>Edwin van der Sar</em> (52) getroffen door hersenbloeding, toestand stabiel (video) Edwin van der Sar, die eerder dit jaar opstapte als algemeen directeur van Ajax, is in Kroatië getroffen door een bloeding bij de hersenen. StabielDe voormalig international is met spoed naar een ziekenhuis vervoerd en ligt op de intensive care. Volgens Ajax is zijn toestand stabiel, zo heeft zijn familie aan de club laten weten. Je hoorde het laatste nieuws in Shownieuws. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Peter Gillis maakt zich geen zorgen over belastingfraude: 'Zie het met vertrouwen tegemoet' Bekijk deze video » Zien: Prinses Alexia met vlag en wimpel geslaagd aan UWC Atlantic College in Wales Bekijk deze video » Verdrietige Marieke Elsinga: 'Kat Kiki al meer dan 24 uur kwijt' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Edwin van der Sar, die eerder dit jaar opstapte als algemeen directeur van Ajax, is in Kroatië getroffen door een bloeding bij de hersenen.

Stabiel
De voormalig international is met spoed naar een ziekenhuis vervoerd en ligt op de intensive care. Volgens Ajax is zijn toestand stabiel, zo heeft zijn familie aan de club laten weten. Je hoorde het laatste nieuws in Shownieuws.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's