Video: Onbekend lichaam aangetroffen in Noordzee bij Terschelling

Video: Onbekend lichaam aangetroffen in Noordzee bij Terschelling

Zondag 9 juli 2023 om 17:00

Zondagochtend is op iets meer dan 1 kilometer afstand van de Nederlandse kust een lichaam aangetroffen in de Noordzee. Personen aan boord van een jacht hebben het stoffelijk overschot ontdekt en hebben vervolgens melding gemaakt bij de kustwacht.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: Onbekend <em>lichaam</em> aangetroffen in <em>Noordzee</em> bij <em>Terschelling</em> Zondagochtend is op iets meer dan 1 kilometer afstand van de Nederlandse kust een lichaam aangetroffen in de Noordzee. Personen aan boord van een jacht hebben het stoffelijk overschot ontdekt en hebben vervolgens melding gemaakt bij de kustwacht. Tekst gaat verder onder de video. Lichaam gevondenHet lichaam werd op ruim 1 kilometer ten noorden van Terschelling gevonden. Vorig jaar in oktober vond er een fataal bootongeluk plaats bij hetzelfde eiland, waarbij een veerboot en een watertaxi met elkaar in botsing kwamen. Eén van de slachtoffers was de 12-jarige Riemer, die nooit werd teruggevonden. Een woordvoerder van de politie heeft bevestigd dat het aangetroffen lichaam niet van de 12-jarige jongen is. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Aanvaring bij Erasmusbrug: bekijk webcam-beelden van botsing boot en watertaxi Bekijk deze video » Aanvaring bij Terschelling: hulpdiensten zoeken nog kind van 12 jaar Bekijk deze video »
Nieuws :

Lichaam gevonden
Het lichaam werd op ruim 1 kilometer ten noorden van Terschelling gevonden. Vorig jaar in oktober vond er een fataal bootongeluk plaats bij hetzelfde eiland, waarbij een veerboot en een watertaxi met elkaar in botsing kwamen. Eén van de slachtoffers was de 12-jarige Riemer, die nooit werd teruggevonden. Een woordvoerder van de politie heeft bevestigd dat het aangetroffen lichaam niet van de 12-jarige jongen is.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's