Zien: Annemiek van Vleuten domineert met vierde eindzege in Giro Donne

Zien: Annemiek van Vleuten domineert met vierde eindzege in Giro Donne

Sunday 9 July 2023 om 17:01

Annemiek van Vleuten heeft voor de vierde keer in haar carrière de Ronde van Italië voor vrouwen gewonnen. De 40-jarige kopvrouw van Movistar liet in de achtste en laatste etappe zien dat ze geen moment in de problemen kwam. De laatste etappe werd gewonnen door Chiara Consonni.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Annemiek van Vleuten</em> domineert met vierde eindzege in <em>Giro Donne</em> Annemiek van Vleuten heeft voor de vierde keer in haar carrière de Ronde van Italië voor vrouwen gewonnen. De 40-jarige kopvrouw van Movistar liet in de achtste en laatste etappe zien dat ze geen moment in de problemen kwam. De laatste etappe werd gewonnen door Chiara Consonni. Tekst gaat verder onder de video. Van VleutenAnnemiek van Vleuten, die de afgelopen week drie etappes op haar naam schreef, heeft tijdens de Giro Donne opnieuw haar positie als beste ronderenster ter wereld bevestigd. Ze heeft al anderhalf jaar lang een ongeslagen status in de grote rondes. Naast haar overwinning in de Giro van vorig jaar, zegevierde ze in 2022 ook in de Tour de France en de Ronde van Spanje voor vrouwen. Dit jaar liet ze ook haar kracht zien in de Vuelta. Bekijk de beelden van Annemiek van Vleuten in de Ronde van Italië hierboven. De Tour de France 2023 is van zaterdag 1 juli tot en met zondag 23 juli te volgen, onder meer via de NOS, Eurosport, Sporza en een livestream bij Gids.tv. Je vindt ook etappe-overzichten, samenvattingen, interviews en hoogtepunten van de Tour de France in het Gids.tv Tourdossier. Bekijk ook Zien: Annemiek van Vleuten wint eerste editie Tour de France Femmes Bekijk deze video » Unieke beelden: Annemiek van Vleuten opnieuw wereldkampioen na heroïsche sprint Bekijk deze video »
Wielrennen :
Zien: Annemiek van Vleuten domineert met vierde eindzege in Giro Donne

Van Vleuten
Annemiek van Vleuten, die de afgelopen week drie etappes op haar naam schreef, heeft tijdens de Giro Donne opnieuw haar positie als beste ronderenster ter wereld bevestigd. Ze heeft al anderhalf jaar lang een ongeslagen status in de grote rondes. Naast haar overwinning in de Giro van vorig jaar, zegevierde ze in 2022 ook in de Tour de France en de Ronde van Spanje voor vrouwen. Dit jaar liet ze ook haar kracht zien in de Vuelta.

Bekijk de beelden van Annemiek van Vleuten in de Ronde van Italië hierboven.

De Tour de France 2023 is van zaterdag 1 juli tot en met zondag 23 juli te volgen, onder meer via de NOS, Eurosport, Sporza en een livestream bij Gids.tv. Je vindt ook etappe-overzichten, samenvattingen, interviews en hoogtepunten van de Tour de France in het Gids.tv Tourdossier.

Actuele video's

Meer actuele video's