Caroline van der Plas krijgt applaus bij André Rieu: 'De nieuwe minister-president!'

Caroline van der Plas krijgt applaus bij André Rieu: 'De nieuwe minister-president!'

Monday 10 July 2023 om 09:14

Caroline van der Plas betaalt mobiel overleden man: ‘Wil dat whats-appjes blijven bestaan’ (College Tour)

Caroline van der Plas kreeg een nogal bijzonder onthaal toen ze zaterdag een concert van André Rieu bezocht. Niet de orkestleider, maar het BBB-boegbeeld kreeg naar eigen zeggen een luid applaus bij aankomst.

Lees verder onder de video.

<em>Caroline van der Plas</em> krijgt applaus bij André Rieu: 'De nieuwe minister-president!' Caroline van der Plas betaalt mobiel overleden man: ‘Wil dat whats-appjes blijven bestaan’ (College Tour) Caroline van der Plas kreeg een nogal bijzonder onthaal toen ze zaterdag een concert van André Rieu bezocht. Niet de orkestleider, maar het BBB-boegbeeld kreeg naar eigen zeggen een luid applaus bij aankomst. Lees verder onder de video. Wordt Caroline nieuwe premier van Nederland?Caroline was nogal overdonderd en wist niet wat haar overkwam toen ze bij het optreden aankwam. “Mensen beginnen te applaudisseren en roepen: Caroline! Ja de nieuwe minister-president!” Volgens de populaire politica ging het niet om een paar mensen, maar massa’s fans. Vrijdag werd bekend dat het Kabinet is gevallen, zou Caroline binnenkort daadwerkelijk een gooi doen naar het premierschap? Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Caroline van der Plas wil normale discussie over humane opvang (Renze) Bekijk deze video » Voorzitter van FDF is positief over lekken CDA-telefoonnummers, 'maar ik was het niet!' Bekijk deze video » Ziet Jesse Klaver Caroline van der Plas minister-president worden? (De Telegraaf) Bekijk deze video »
Entertainment :

Wordt Caroline nieuwe premier van Nederland?
Caroline was nogal overdonderd en wist niet wat haar overkwam toen ze bij het optreden aankwam. “Mensen beginnen te applaudisseren en roepen: Caroline! Ja de nieuwe minister-president!” Volgens de populaire politica ging het niet om een paar mensen, maar massa’s fans. Vrijdag werd bekend dat het Kabinet is gevallen, zou Caroline binnenkort daadwerkelijk een gooi doen naar het premierschap?

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's