Ziet Jesse Klaver Caroline van der Plas minister-president worden? (De Telegraaf)

Ziet Jesse Klaver Caroline van der Plas minister-president worden? (De Telegraaf)

Zondag 9 juli 2023 om 21:42

Caroline van der Plas krijgt applaus bij André Rieu: 'De nieuwe minister-president!'

Met nieuwe Tweede Kamerverkiezingen in het vooruitzicht hebben de partijleiders van PvdA en GroenLinks het plan dat zij met één gezamenlijke lijst en één lijsttrekker deze verkiezingen ingaan. De leden van de twee linkse partijen kunnen zich daarover vanaf maandag uitspreken middels een ledenreferendum.

Caroline van der Plas
Vanzelfsprekend speelt de vraag wie de lijsttrekker dan moet worden? Attje Kuiken en Jesse Klaver geven daarover na het referendum uitsluitsel. Op de vraag of Caroline van der Plas minister-president moet worden geven ze wel antwoord aan de verslaggever van De Telegraaf.

Bekijk het fragment van De Telegraaf hieronder.

Ziet <em>Jesse Klaver</em> <em>Caroline van der Plas</em> minister-president worden? (<em>De Telegraaf</em>) Caroline van der Plas krijgt applaus bij André Rieu: 'De nieuwe minister-president!' Met nieuwe Tweede Kamerverkiezingen in het vooruitzicht hebben de partijleiders van PvdA en GroenLinks het plan dat zij met één gezamenlijke lijst en één lijsttrekker deze verkiezingen ingaan. De leden van de twee linkse partijen kunnen zich daarover vanaf maandag uitspreken middels een ledenreferendum. Caroline van der PlasVanzelfsprekend speelt de vraag wie de lijsttrekker dan moet worden? Attje Kuiken en Jesse Klaver geven daarover na het referendum uitsluitsel. Op de vraag of Caroline van der Plas minister-president moet worden geven ze wel antwoord aan de verslaggever van De Telegraaf. Bekijk het fragment van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook Caroline van der Plas (BBB) verwacht dit jaar nog een val van het kabinet (video) Bekijk deze video » Attje Kuiken en Jesse Klaver in Khalid & Sophie: 'Wij gaan de macht van de VVD breken' Bekijk deze video » De Avondshow: ‘Het CDA is bang dat Wopke Hoekstra op een ananas lijkt’ (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Ziet Jesse Klaver Caroline van der Plas minister-president worden? (De Telegraaf)



Actuele video's

Meer actuele video's