Rik Felderhof over zijn verjaardag en meer: "Ik moet wennen dat ik bejaard ben"

Rik Felderhof over zijn verjaardag en meer: "Ik moet wennen dat ik bejaard ben"

<em>Rik Felderhof</em> over zijn verjaardag en meer: &quot;Ik moet wennen dat ik bejaard ben&quot; Een mijlpaal voor Rik Felderhof. Want de oud-presentator die tijdens zijn imposante tv-carrière gesprekken had met de grootste sterren, wordt morgen 75 jaar. Thom Goderie gaat voor deze speciale gelegenheid in gesprek met Rik. Bekijk de video hierboven. Bejaarde man"Ik vier het heel bescheiden", laat de Villa Felderhof-presenator weten. Rik vindt de leeftijd niet bij hem passen vandaar het 'kleine' feestje. Hij moet, zoals hij zelf in de bovenstaande video zegt, wennen aan de bejaarde leeftijd. Zie hierboven het interview met Rik Felderhof over zijn verjaardag. Bekijk ook Linda de Mol kijkt graag naar "shit van anderen": "Dat leidt gewoon even af" Bekijk deze video » Zien: Patty Brard in shock door nieuw uiterlijk Linda de Mol Bekijk deze video »
Show :
Maandag 10 juli 2023 om 09:55

Een mijlpaal voor Rik Felderhof. Want de oud-presentator die tijdens zijn imposante tv-carrière gesprekken had met de grootste sterren, wordt morgen 75 jaar. Thom Goderie gaat voor deze speciale gelegenheid in gesprek met Rik. Bekijk de video hierboven.

Bejaarde man
"Ik vier het heel bescheiden", laat de Villa Felderhof-presenator weten. Rik vindt de leeftijd niet bij hem passen vandaar het 'kleine' feestje. Hij moet, zoals hij zelf in de bovenstaande video zegt, wennen aan de bejaarde leeftijd.

Zie hierboven het interview met Rik Felderhof over zijn verjaardag.

Actuele video's

Meer actuele video's