Zien: Patty Brard in shock door nieuw uiterlijk Linda de Mol

Zien: Patty Brard in shock door nieuw uiterlijk Linda de Mol

Zien: Patty Brard in shock door nieuw uiterlijk <em>Linda de Mol</em> Brard: "Wonen Linda de Mol en Jeroen Rietbergen weer samen?" Linda de Mol vierde gisteren haar 59e verjaardag en Shownieuws besteedt hier aandacht aan. Patty Brard, die onlangs aanwezig was tijdens de opnames van een nieuwe show, zag Linda de Mol voorbijkomen en ze kon niet stoppen met kijken naar de presentatrice... Afgevallen"Ze is afgevallen, vrolijk en blaakt van energie", laat Patty Brard weten in Shownieuws. Patty vindt Linda er zo goed uitzien dat ze na de opnames een app stuurde met complimenten. "Het leven begint bij 59!", grapt ze. Hoe Linda altijd haar verjaardagen viert dat vertelt Patty Brard ook aan de kijkers. Zie de Shownieuws-video hierboven. Bekijk ook Linda de Mol kijkt graag naar "shit van anderen": "Dat leidt gewoon even af" Bekijk deze video » Linda de Mol heeft nieuwe puppy's maar wie laat de hondjes 's ochtends uit? (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
Show :
Zondag 9 juli 2023 om 10:54

Brard: "Wonen Linda de Mol en Jeroen Rietbergen weer samen?"

Linda de Mol vierde gisteren haar 59e verjaardag en Shownieuws besteedt hier aandacht aan. Patty Brard, die onlangs aanwezig was tijdens de opnames van een nieuwe show, zag Linda de Mol voorbijkomen en ze kon niet stoppen met kijken naar de presentatrice...

Afgevallen
"Ze is afgevallen, vrolijk en blaakt van energie", laat Patty Brard weten in Shownieuws. Patty vindt Linda er zo goed uitzien dat ze na de opnames een app stuurde met complimenten. "Het leven begint bij 59!", grapt ze. Hoe Linda altijd haar verjaardagen viert dat vertelt Patty Brard ook aan de kijkers. Zie de Shownieuws-video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's