'Sexy' Lars zwetend en puffend tijdens Ik ga op Reis en Neem mee-date

'Sexy' Lars zwetend en puffend tijdens Ik ga op Reis en Neem mee-date

'Sexy' Lars zwetend en puffend tijdens <em>Ik ga op Reis en Neem mee</em>-date Bekijk de promo: Ik Ga op Reis en Neem Mee vanaf zondag 2 juli op SBS6 Elke zondag kunnen we naar Ik ga op reis en neem mee kijken, waarin singles gaan daten tijdens hun droomvakantie. De vrijgezellen hebben hun favoriete vakantie uitgekozen en ze mogen vijf dates selecteren om hen te vergezellen. Bekijk hieronder in de Instagrampost een fragment van de aflevering van zondag 9 juli. ZweetLars en zijn date gaan bergklimmen en hij vindt het erg gezellig samen. Het is alleen geen romantische date volgens hem. Hij voelt zich totaal niet sexy met al dat gezweet en gepuf onderweg. Bekijk het fragment hieronder. Ik ga op reis en neem mee is vanaf zondag 2 juli wekelijks om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Ik ga op reis en neem mee terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook Ik ga op reis en neem mee gemist? "Gyros is toch vlees" Bekijk deze video » Zondag in Ik Ga op Reis en Neem Mee: Haye is diep onder de indruk van Kelly's billen Bekijk deze video » Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl)
TV :
'Sexy' Lars zwetend en puffend tijdens Ik ga op Reis en Neem mee-date

Bekijk de promo: Ik Ga op Reis en Neem Mee vanaf zondag 2 juli op SBS6

Elke zondag kunnen we naar Ik ga op reis en neem mee kijken, waarin singles gaan daten tijdens hun droomvakantie. De vrijgezellen hebben hun favoriete vakantie uitgekozen en ze mogen vijf dates selecteren om hen te vergezellen. Bekijk hieronder in de Instagrampost een fragment van de aflevering van zondag 9 juli.

Zweet
Lars en zijn date gaan bergklimmen en hij vindt het erg gezellig samen. Het is alleen geen romantische date volgens hem. Hij voelt zich totaal niet sexy met al dat gezweet en gepuf onderweg. Bekijk het fragment hieronder.

Ik ga op reis en neem mee is vanaf zondag 2 juli wekelijks om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Ik ga op reis en neem mee terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's