Hélène in De Oranjezomer: "Wie wil dat Johan Derksen de politiek in gaat?"

Hélène in De Oranjezomer: "Wie wil dat Johan Derksen de politiek in gaat?"

Dinsdag 11 juli 2023 om 10:45

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van maandag 10 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Hélène in <em>De Oranjezomer</em>: &quot;Wie wil dat Johan Derksen de politiek in gaat?&quot; Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van maandag 10 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Hélène Hendriks had gisteren Rutger Castricum, Raymond Mens en Angela de Jong te gast. Ze spraken o.a. over het vertrek van Mark Rutte. Wanneer Hélène aan haar publiek vraagt of Johan Derksen de politiek in moet, hoor je hard gejuich. Bekijk de beelden hierboven. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Merel Ek blundert in De Oranjezomer: 'Oh kut, sorry!' (video) Bekijk deze video » Johan Derksen recenseert De Oranjezomer: 'Alles is kut, behalve de kijkcijfers' (video) Bekijk deze video »
TV :

Hélène Hendriks had gisteren Rutger Castricum, Raymond Mens en Angela de Jong te gast. Ze spraken o.a. over het vertrek van Mark Rutte. Wanneer Hélène aan haar publiek vraagt of Johan Derksen de politiek in moet, hoor je hard gejuich. Bekijk de beelden hierboven.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's