Radio 538-Dylan over B&B Vol Liefde: "In de tweede aflevering gaan ze naakt!"

Radio 538-Dylan over B&B Vol Liefde: "In de tweede aflevering gaan ze naakt!"

<em>Radio 538</em>-Dylan over <em>B&amp;B Vol Liefde</em>: &quot;In de tweede aflevering gaan ze naakt!&quot; Bekijk hier de deelnemers van B&B vol liefde 2023 B&B Vol Liefde is een razend populair tv-programma. Het is dus ook bijna knap te noemen dat Dylan Boet hier nog nooit een aflevering van had gezien. Hij vertelde in De 538 Ochtend dat daar maandag verandering in is gekomen en hij heeft een sterke mening over het programma. Bekijk het Radio 538-fragment hieronder. BlootIn deze eerste week van B&B Vol Liefde maken alle deelnemers in hun eigen bed and breakfast kennis met hun eerste potentiële partner, ook Dylan heeft dit gezien: "Ik viel na dertig minuten inslaap." Wel hoorde hij dat er in de tweede aflevering al bloot te zien is. Het nieuwe seizoen van B&B vol liefde is vanaf maandag 10 juli elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Art Rooijakkers verklapt over nieuw seizoen B&B Vol Liefde: 'Veel spanning' (video) Bekijk deze video » Johan Derksen over vertrek Mark Rutte: "Het is goed, het was op" Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 11 juli 2023 om 11:23

Bekijk hier de deelnemers van B&B vol liefde 2023

B&B Vol Liefde is een razend populair tv-programma. Het is dus ook bijna knap te noemen dat Dylan Boet hier nog nooit een aflevering van had gezien. Hij vertelde in De 538 Ochtend dat daar maandag verandering in is gekomen en hij heeft een sterke mening over het programma. Bekijk het Radio 538-fragment hieronder.

Bloot
In deze eerste week van B&B Vol Liefde maken alle deelnemers in hun eigen bed and breakfast kennis met hun eerste potentiële partner, ook Dylan heeft dit gezien: "Ik viel na dertig minuten inslaap." Wel hoorde hij dat er in de tweede aflevering al bloot te zien is.

Het nieuwe seizoen van B&B vol liefde is vanaf maandag 10 juli elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's