Johan Derksen over vertrek Mark Rutte: "Het is goed, het was op"

Johan Derksen over vertrek Mark Rutte: "Het is goed, het was op"

<em>Johan Derksen</em> over vertrek <em>Mark Rutte</em>: &quot;Het is goed, het was op&quot; Thierry Baudet onthult: ‘Mark Rutte en ik delen al jaren dezelfde grote liefde’ Johan Derksen reageert op het vertrek van premier Mark Rutte uit de politiek. "Het is goed voor Nederland. Het was op", laat Johan aan Shownieuws weten. Bekijk de video hierboven. GrapjasJohan kent Rutte goed en vindt de ex-premier een humoristische man. Er is niks mis mee met die man, maar onder zijn beleid zijn er fouten gemaakt waarvoor het land moet boeten, laat Johan weten. Zie hierboven de Shownieuws-video met Johan over Rutte. Bekijk ook Vriend Jort Kelder blij met vertrek Mark Rutte: 'Altijd stress en relschoppen' Bekijk deze video » 13 jaar Rutte: Mark Rutte zwaait af en laat hoogte en diepte punten achter (video) Bekijk deze video »
Show :
Dinsdag 11 juli 2023 om 08:36

Thierry Baudet onthult: ‘Mark Rutte en ik delen al jaren dezelfde grote liefde’

Johan Derksen reageert op het vertrek van premier Mark Rutte uit de politiek. "Het is goed voor Nederland. Het was op", laat Johan aan Shownieuws weten. Bekijk de video hierboven.

Grapjas
Johan kent Rutte goed en vindt de ex-premier een humoristische man. Er is niks mis mee met die man, maar onder zijn beleid zijn er fouten gemaakt waarvoor het land moet boeten, laat Johan weten.

Zie hierboven de Shownieuws-video met Johan over Rutte.

Actuele video's

Meer actuele video's