Zien: Mark Rutte grijpt microfoon uit handen verslaggever: 'verzin eens wat anders'

Zien: Mark Rutte grijpt microfoon uit handen verslaggever: 'verzin eens wat anders'

Zien: <em>Mark Rutte</em> grijpt microfoon uit handen verslaggever: 'verzin eens wat anders' Bekijk hierboven een compilatie van hoogte- en dieptepunten van Mark Rutte als premier van Nederland. Premier Mark Rutte kondigde maandagavond aan niet meer beschikbaar te zijn voor een nieuw kabinet onder zijn leiding na de verkiezingen die eind dit jaar plaatsvinden. Alhoewel het uiteraard nog niet het definitieve afscheid is, neemt hij wel op een zeer eigenaardige manier afscheid van Hart van Nederland en de rest van het politieke journaille. Als de journalist hem een vraag stelt, grijpt hij de microfoon: 'dit zijn weer van die sportvragen. Verzin nu eens wat anders, altijd weer diezelfde vragen'. Vervolgens wens Rutte de journalisten een goede zomer toe. Bekijk het grappige fragment van Mark Rutte die afscheid neemt van het politieke journaille hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Hart van Nederland (@hartvannederland) Bekijk ook 13 jaar Rutte: Mark Rutte zwaait af en laat hoogte en diepte punten achter (video) Bekijk deze video » Rutger Castricum over vertrek Rutte: "Hij was er klaar mee" (De Oranjezomer) Bekijk deze video »
Politiek :
Dinsdag 11 juli 2023 om 14:45

Bekijk hierboven een compilatie van hoogte- en dieptepunten van Mark Rutte als premier van Nederland.

Premier Mark Rutte kondigde maandagavond aan niet meer beschikbaar te zijn voor een nieuw kabinet onder zijn leiding na de verkiezingen die eind dit jaar plaatsvinden.

Alhoewel het uiteraard nog niet het definitieve afscheid is, neemt hij wel op een zeer eigenaardige manier afscheid van Hart van Nederland en de rest van het politieke journaille. Als de journalist hem een vraag stelt, grijpt hij de microfoon: 'dit zijn weer van die sportvragen. Verzin nu eens wat anders, altijd weer diezelfde vragen'. Vervolgens wens Rutte de journalisten een goede zomer toe.

Bekijk het grappige fragment van Mark Rutte die afscheid neemt van het politieke journaille hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's