Rutger Castricum over vertrek Rutte: "Hij was er klaar mee" (De Oranjezomer)

Rutger Castricum over vertrek Rutte: "Hij was er klaar mee" (De Oranjezomer)

Dinsdag 11 juli 2023 om 09:13

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van maandag 10 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Rutger Castricum over vertrek <em>Rutte</em>: &quot;Hij was er klaar mee&quot; (<em>De Oranjezomer</em>) Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van maandag 10 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Hélène en Rutger bespreken aan tafel bij De Oranjezomer het vertrek van Mark Rutte als minister-president en partijleider van de VVD. Rutger was stiekem fan van Mark en zag aan hem dat hij er ook wel klaar mee was. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Merel Ek blundert in De Oranjezomer: 'Oh kut, sorry!' (video) Bekijk deze video » Johan Derksen recenseert De Oranjezomer: 'Alles is kut, behalve de kijkcijfers' (video) Bekijk deze video »
TV :

Hélène en Rutger bespreken aan tafel bij De Oranjezomer het vertrek van Mark Rutte als minister-president en partijleider van de VVD. Rutger was stiekem fan van Mark en zag aan hem dat hij er ook wel klaar mee was.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's