Primeur: Jeroen van der Boom als Robbie Williams tijdens De Toppers 2024

Primeur: Jeroen van der Boom als Robbie Williams tijdens De Toppers 2024

Primeur: <em>Jeroen van der Boom</em> als <em>Robbie Williams</em> tijdens <em>De Toppers</em> 2024 Gerard Joling over aangekondigde Toppers-concerten: 'Ik ben niet gevraagd' (video) De Amsterdamse Zomer begon op dag 2 een kwartier eerder omdat de show tijdens de eerste dag uitliep en daar was André Hazes de dupe van. Zijn optreden werd abrupt beëindigd. Shownieuws heeft het erover en ook zien we de artiesten aan het woord backstage. Bekijk de video hierboven. Lees verder onder de video.Bekijk ook Bas en Nicolette reageren op abrupt Hazes-einde De Amsterdamse Zomer (video) Bekijk deze video » Robbie WilliamsOnder andere Wolter Kroes was van de partij en vond de warmte wel meevallen. Jeroen van der Boom had er ook zin in en laat backstage weten dat hij tijdens De Toppers een Robbie Williams-medley zal zingen, aangezien hij steeds meer op de Britse artiest gaat lijken. Bekijk de Shownieuws-video hierboven. Bekijk ook Wolter Kroes en jarige zoon blikken terug op fietsongeluk: 'Blij dat ik er nog ben' (video) Bekijk deze video » De Amsterdamse Zomer is afgetrapt:'Staat garant voor feest' (video) Bekijk deze video »
TV :
Sunday 9 July 2023 om 09:52

Gerard Joling over aangekondigde Toppers-concerten: 'Ik ben niet gevraagd' (video)

De Amsterdamse Zomer begon op dag 2 een kwartier eerder omdat de show tijdens de eerste dag uitliep en daar was André Hazes de dupe van. Zijn optreden werd abrupt beëindigd. Shownieuws heeft het erover en ook zien we de artiesten aan het woord backstage. Bekijk de video hierboven.

Lees verder onder de video.

Robbie Williams
Onder andere Wolter Kroes was van de partij en vond de warmte wel meevallen. Jeroen van der Boom had er ook zin in en laat backstage weten dat hij tijdens De Toppers een Robbie Williams-medley zal zingen, aangezien hij steeds meer op de Britse artiest gaat lijken.

Bekijk de Shownieuws-video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's