Raven van Dorst blij met vertrek Mark Rutte: 'Kloof is groter geworden' (video)

Raven van Dorst blij met vertrek Mark Rutte: 'Kloof is groter geworden' (video)

Woensdag 12 juli 2023 om 09:23

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van dinsdag 11 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>Raven van Dorst</em> blij met vertrek Mark Rutte: 'Kloof is groter geworden' (video) Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van dinsdag 11 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Raven van Dorst reageert op het aanstaande vertrek van Mark Rutte. Volgens Raven heeft Mark Rutte de kloof in Nederland vergroot. 'Mensen zijn bang en angstig geworden.' Zelf zegt Raven te gaan stemmen op Esther Ouwehand van de Partij voor de Dieren. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Raven van Dorst reageert op het aanstaande vertrek van Mark Rutte. Volgens Raven heeft Mark Rutte de kloof in Nederland vergroot. 'Mensen zijn bang en angstig geworden.' Zelf zegt Raven te gaan stemmen op Esther Ouwehand van de Partij voor de Dieren.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's