Giedo van der Garde over ontslag F1-coureur Nyck de Vries: "Dat is wel echt klote"

Giedo van der Garde over ontslag F1-coureur Nyck de Vries: "Dat is wel echt klote"

Woensdag 12 juli 2023 om 16:50

Frank Dane belt in zijn radioshow 'De 538 middag met Frank' met autocoureur Giedo van der Garde. Zijn goede vriend Nyck de Vries is z'n Alpha Tauri-stoeltje in de F1 kwijt na zijn ontslag sinds dinsdag.

Droom in duigen
Giedo vindt dat Nyck niet echt lang de tijd heeft gekregen en is stellig: "Dat is wel echt klote". Wat ligt er volgens hem in het verschiet voor Nyck nu zijn droom in duigen is gevallen?

Bekijk hieronder de Radio 538-video.

<em>Giedo van der Garde</em> over ontslag F1-coureur <em>Nyck de Vries</em>: &quot;Dat is wel echt klote&quot; Frank Dane belt in zijn radioshow 'De 538 middag met Frank' met autocoureur Giedo van der Garde. Zijn goede vriend Nyck de Vries is z'n Alpha Tauri-stoeltje in de F1 kwijt na zijn ontslag sinds dinsdag. Droom in duigenGiedo vindt dat Nyck niet echt lang de tijd heeft gekregen en is stellig: "Dat is wel echt klote". Wat ligt er volgens hem in het verschiet voor Nyck nu zijn droom in duigen is gevallen? Bekijk hieronder de Radio 538-video. Bekijk ook Jan Lammers over Nyck de Vries in Renze op zaterdag: "Had al jaren eerder een stoeltje moeten hebben" Bekijk deze video » Shownieuws: tweede verdachte opgepakt overval Robert Doornbos (video) Bekijk deze video » Video: emotioneel afscheid voor verongelukte coureur Dilano van 't Hoff (18) Bekijk deze video »
Formule 1 :


Actuele video's

Meer actuele video's