Video: emotioneel afscheid voor verongelukte coureur Dilano van 't Hoff (18)

Video: emotioneel afscheid voor verongelukte coureur Dilano van 't Hoff (18)

Woensdag 12 juli 2023 om 11:00

Video: emotioneel afscheid voor verongelukte coureur <em>Dilano van 't Hoff</em> (18) Tijdens een indrukwekkende uitvaart hebben familie, vrienden en collega's afscheid genomen van de jonge coureur Dilano van 't Hoff. Hij kwam op 1 juli om het leven bij een zware crash op het circuit van Spa in België. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Mark Rutte over ‘emotionele’ beslissing om te stoppen: ‘Het voelt goed’ (video) Bekijk deze video » Schokkend: in illegale afslankpillen zit amfetamine waarschuwt het NVWA (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Zien: Mark Rutte grijpt microfoon uit handen verslaggever: 'verzin eens wat anders' Bekijk deze video »
Nieuws :

Tijdens een indrukwekkende uitvaart hebben familie, vrienden en collega's afscheid genomen van de jonge coureur Dilano van 't Hoff. Hij kwam op 1 juli om het leven bij een zware crash op het circuit van Spa in België.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's