Dilan Yesilgoz spreekt duidelijke taal over opvolgen Mark Rutte: 'Ik zal er vol voor gaan'

Dilan Yesilgoz spreekt duidelijke taal over opvolgen Mark Rutte: 'Ik zal er vol voor gaan'

Woensdag 12 juli 2023 om 17:58

Justitieminister Dilan Yesilgöz heeft tegen RTL Nieuws verklaard waarom ze zich kandidaat stelt als partijleider van de VVD. Vandaag heeft ze aangekondigd Mark Rutte te willen opvolgen, met de woorden: "Ik ben tot in mijn tenen gemotiveerd om dit land nog mooier, vrijer en welvarender te maken!"

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Dilan Yesilgoz</em> spreekt duidelijke taal over opvolgen <em>Mark Rutte</em>: 'Ik zal er vol voor gaan' Justitieminister Dilan Yesilgöz heeft tegen RTL Nieuws verklaard waarom ze zich kandidaat stelt als partijleider van de VVD. Vandaag heeft ze aangekondigd Mark Rutte te willen opvolgen, met de woorden: "Ik ben tot in mijn tenen gemotiveerd om dit land nog mooier, vrijer en welvarender te maken!" Tekst gaat verder onder de video. Opvolger Mark RutteNa André Bosman is Dilan Yesilgöz de tweede persoon die zich meldt als kandidaat om Mark Rutte op te volgen als partijleider van de VVD. Rutte kondigde maandag aan dat hij niet zal terugkeren als VVD-leider. Eerdere potentiële opvolgers, zoals Klaas Dijkhoff, Edith Schippers, Jeanine Hennis en huidig fractievoorzitter Sophie Hermans, hebben laten weten dat ze Rutte niet willen opvolgen. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Thierry Baudet onthult: ‘Mark Rutte en ik delen al jaren dezelfde grote liefde’ Bekijk deze video » 13 jaar Rutte: Mark Rutte zwaait af en laat hoogte en diepte punten achter (video) Bekijk deze video »
Politiek :
Dilan Yesilgoz spreekt duidelijke taal over opvolgen Mark Rutte: 'Ik zal er vol voor gaan'

Opvolger Mark Rutte
Na André Bosman is Dilan Yesilgöz de tweede persoon die zich meldt als kandidaat om Mark Rutte op te volgen als partijleider van de VVD. Rutte kondigde maandag aan dat hij niet zal terugkeren als VVD-leider. Eerdere potentiële opvolgers, zoals Klaas Dijkhoff, Edith Schippers, Jeanine Hennis en huidig fractievoorzitter Sophie Hermans, hebben laten weten dat ze Rutte niet willen opvolgen.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's