Samenvatting Tour de France etappe 11: Jasper Philipsen sprint naar vierde ritzege

Samenvatting Tour de France etappe 11: Jasper Philipsen sprint naar vierde ritzege

Woensdag 12 juli 2023 om 19:48

De elfde etappe in de Tour de France is gewonnen door Jasper Philipsen. Na 180 kilometer tussen Clermont-Ferrand en Moulins was de Belgische kopman van Alpecin-Deceuninck voor de vierde keer deze Tour de snelste in een massasprint. Hij troefde Dylan Groenewegen en Phil Bauhaus af.

Tekst gaat verder onder de video.

Samenvatting <em>Tour de France</em> etappe 11: <em>Jasper Philipsen</em> sprint naar vierde ritzege De elfde etappe in de Tour de France is gewonnen door Jasper Philipsen. Na 180 kilometer tussen Clermont-Ferrand en Moulins was de Belgische kopman van Alpecin-Deceuninck voor de vierde keer deze Tour de snelste in een massasprint. Hij troefde Dylan Groenewegen en Phil Bauhaus af. Tekst gaat verder onder de video. Etappe 11Met nog 500 meter te gaan, werd Dylan Groenewegen naar voren gebracht door Luka Mezgec, maar het was te vroeg. De Nederlandse renner wist echter zijn positie te handhaven in de Uno-X trein, terwijl Jasper Philipsen in zijn wiel volgde. Philipsen toonde zijn kracht en snelheid, passeerde Groenewegen en voltooide zo zijn vierde overwinning in deze Tour de France. Phil Bauhaus eindigde op de derde plaats. Bekijk de samenvatting van de elfde etappe van Tour de France hierboven. Bekijk ook het volledige etappeschema van de Tour de France 2023. Bekijk ook Samenvatting Tour de France etappe 9: Michael Wood wint de klim op slopende Puy de Dôme Bekijk deze video » Samenvatting Tour de France etappe 10: Pello Bilbao eert overleden Mäder Bekijk deze video »
Wielrennen :
Samenvatting Tour de France etappe 11: Jasper Philipsen sprint naar vierde ritzege

Etappe 11
Met nog 500 meter te gaan, werd Dylan Groenewegen naar voren gebracht door Luka Mezgec, maar het was te vroeg. De Nederlandse renner wist echter zijn positie te handhaven in de Uno-X trein, terwijl Jasper Philipsen in zijn wiel volgde. Philipsen toonde zijn kracht en snelheid, passeerde Groenewegen en voltooide zo zijn vierde overwinning in deze Tour de France. Phil Bauhaus eindigde op de derde plaats.

Bekijk de samenvatting van de elfde etappe van Tour de France hierboven. Bekijk ook het volledige etappeschema van de Tour de France 2023.

Actuele video's

Meer actuele video's