Zien: Joy uit B&B vol liefde zet Bed & Breakfast in Málaga te koop

Zien: Joy uit B&B vol liefde zet Bed & Breakfast in Málaga te koop

Woensdag 12 juli 2023 om 21:34

Er staat nu al een Bed en Breakfast van een van de deelnemers van B&B vol liefde te koop. Niemand minder dan Joy gaat een deel van zijn geliefde B&B verkopen. RTL heeft vandaag het nieuws bevestigd.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Joy</em> uit <em>B&amp;B vol liefde</em> zet Bed &amp; Breakfast in <em>Málaga</em> te koop Er staat nu al een Bed en Breakfast van een van de deelnemers van B&B vol liefde te koop. Niemand minder dan Joy gaat een deel van zijn geliefde B&B verkopen. RTL heeft vandaag het nieuws bevestigd. Tekst gaat verder onder de video. Statement joyJoy zelf komt met een statement op zijn website: “Één deel van de B&B's die ik destijds samen met mijn compagnon heb gekocht, staat momenteel te koop. Na zorgvuldige overweging hebben we besloten om onze wegen te scheiden, wat heeft geleid tot de verkoop van deze drie stays. Het is een beslissing die met gemengde gevoelens komt, maar soms is het genoodzaakt om een nieuw hoofdstuk te openen in een boek.” Bekijk het framgent uit RTL Boulevard hierboven. Het nieuwe seizoen van B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Joy uit B&B vol liefde zet Bed & Breakfast in Málaga te koop

Statement joy
Joy zelf komt met een statement op zijn website: “Één deel van de B&B's die ik destijds samen met mijn compagnon heb gekocht, staat momenteel te koop. Na zorgvuldige overweging hebben we besloten om onze wegen te scheiden, wat heeft geleid tot de verkoop van deze drie stays. Het is een beslissing die met gemengde gevoelens komt, maar soms is het genoodzaakt om een nieuw hoofdstuk te openen in een boek.”

Bekijk het framgent uit RTL Boulevard hierboven. Het nieuwe seizoen van B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's