B&B Vol Liefde: Ervaringsdeskundige Hans voorspelt slecht nieuws voor Desiree

B&B Vol Liefde: Ervaringsdeskundige Hans voorspelt slecht nieuws voor Desiree

Donderdag 13 juli 2023 om 21:24

In het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde zijn er opvallende types te vinden die constant zelf aan het woord willen zijn, zoals Hans die probeert het hart van Petri te veroveren en Jan, de gast van Marjan. Beiden hebben één ding gemeen: ze zijn behoorlijk dominant. Hans, die ervaring heeft opgedaan in het vorige seizoen, weet als geen ander hoe het is om met zulke persoonlijkheden om te gaan.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>B&amp;B Vol Liefde</em>: Ervaringsdeskundige <em>Hans</em> voorspelt slecht nieuws voor <em>Desiree</em> In het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde zijn er opvallende types te vinden die constant zelf aan het woord willen zijn, zoals Hans die probeert het hart van Petri te veroveren en Jan, de gast van Marjan. Beiden hebben één ding gemeen: ze zijn behoorlijk dominant. Hans, die ervaring heeft opgedaan in het vorige seizoen, weet als geen ander hoe het is om met zulke persoonlijkheden om te gaan. Tekst gaat verder onder de video. Dominante aanwezigheidHans, bekend van het vorige seizoen, heeft bewezen een sterke persoonlijkheid te hebben en houdt graag de touwtjes in handen. Nu zijn aandacht gericht is op Petri, zal hij ongetwijfeld dezelfde gedrevenheid en vastberadenheid tonen. Ook Jan, die deze keer als gast aanwezig is bij Marjan, lijkt een dominante aanwezigheid te hebben. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv.
TV :
B&B Vol Liefde: Ervaringsdeskundige Hans voorspelt slecht nieuws voor Desiree

Dominante aanwezigheid
Hans, bekend van het vorige seizoen, heeft bewezen een sterke persoonlijkheid te hebben en houdt graag de touwtjes in handen. Nu zijn aandacht gericht is op Petri, zal hij ongetwijfeld dezelfde gedrevenheid en vastberadenheid tonen. Ook Jan, die deze keer als gast aanwezig is bij Marjan, lijkt een dominante aanwezigheid te hebben.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's