Schattige beelden: kleine André Hazes verschijnt in jurkje en imiteert Monique

Schattige beelden: kleine André Hazes verschijnt in jurkje en imiteert Monique

Vrijdag 14 juli 2023 om 11:14

De jongste André Hazes van Nederland lijkt stiekem gefilmd te zijn tijdens een hilarisch moment waarin hij zijn moeder Monique Westenberg imiteert in de badkamer.

Tekst gaat verder onder de video.

Schattige beelden: kleine <em>André Hazes</em> verschijnt in jurkje en imiteert <em>Monique</em> De jongste André Hazes van Nederland lijkt stiekem gefilmd te zijn tijdens een hilarisch moment waarin hij zijn moeder Monique Westenberg imiteert in de badkamer. Tekst gaat verder onder de video. Kleine André HazesOp Instagram deelt de vriendin van volkszanger André Hazes een video waarin de 'kleine jongen' te zien is terwijl hij voor de spiegel in de badkamer staat. Hij draagt een jurkje en een hoed, en doet hilarisch zijn moeder na. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook ZIEN: Andre en Monique voor de rechter wegens vakantie buiten schoolvakantie Bekijk deze video » Zien: André Hazes openhartig over toekomst met Monique Westenberg Bekijk deze video » André Hazes: 'Vraag mij niks over open relaties' (RENZE) Bekijk deze video »
Entertainment :

Kleine André Hazes
Op Instagram deelt de vriendin van volkszanger André Hazes een video waarin de 'kleine jongen' te zien is terwijl hij voor de spiegel in de badkamer staat. Hij draagt een jurkje en een hoed, en doet hilarisch zijn moeder na.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's