Op1 gemist? Sigrid Kaag barst in lachen uit na zien van LuckyTV over Voorjaarsnota

Op1 gemist? Sigrid Kaag barst in lachen uit na zien van LuckyTV over Voorjaarsnota

<em>Op1</em> gemist? <em>Sigrid Kaag</em> barst in lachen uit na zien van <em>LuckyTV</em> over Voorjaarsnota Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 13 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Een jaar geleden werd er een LuckyTV-fragment gemaakt over Sigrid Kaag tijdens haar bezoeken aan fractievoorzitters voor de Voorjaarsnota. Hier kan ze hartelijk om lachen. "Ik neem de inhoud serieus, maar mezelf absoluut niet", aldus Kaag. Tekst gaat verder onder de video. Een jaar geleden werd er een LuckyTV gemaakt over @SigridKaag toen ze fractievoorzitters langsging voor de Voorjaarsnota. Daar kan ze smakelijk om lachen. ''Ik neem inhoud serieus, maar mezelf absoluut niet.'' #Op1 #WNL pic.twitter.com/5xAOnzK9wL— Op1 (@op1npo) July 13, 2023 Sigrid Kaag LuckyTVIn het fragment van LuckyTV is te zien hoe Thierry Baudet, de omstreden voorman van Forum voor Democratie, de politieke kopstukken Mark Rutte (VVD) en Sigrid Kaag (D66) ontvangt in zijn werkkamer. De reden hierachter is een bijzondere: "Mark heeft haar naast de kopieermachine in een volledig catatonische toestand aangetroffen. We denken dat ze een geest heeft gezien!" Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Sigrid Kaag barst in lachen uit na zien van LuckyTV over Voorjaarsnota
Vrijdag 14 juli 2023 om 09:26

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 13 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Een jaar geleden werd er een LuckyTV-fragment gemaakt over Sigrid Kaag tijdens haar bezoeken aan fractievoorzitters voor de Voorjaarsnota. Hier kan ze hartelijk om lachen. "Ik neem de inhoud serieus, maar mezelf absoluut niet", aldus Kaag.

Tekst gaat verder onder de video.

Sigrid Kaag LuckyTV
In het fragment van LuckyTV is te zien hoe Thierry Baudet, de omstreden voorman van Forum voor Democratie, de politieke kopstukken Mark Rutte (VVD) en Sigrid Kaag (D66) ontvangt in zijn werkkamer. De reden hierachter is een bijzondere: "Mark heeft haar naast de kopieermachine in een volledig catatonische toestand aangetroffen. We denken dat ze een geest heeft gezien!"

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's