Video: drugsoorlog en georganiseerde misdaad in Oost-Groningen zorgt voor onrust

Video: drugsoorlog en georganiseerde misdaad in Oost-Groningen zorgt voor onrust

Vrijdag 14 juli 2023 om 12:45

In Groningen woedt een gewelddadige bendeoorlog, waarbij de recente aanslag op een beautysalon in het centrum van de stad en de reeks schietpartijen op mensen en woningen in Winschoten en Pekela verband houden met elkaar.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>drugsoorlog</em> en <em>georganiseerde misdaad</em> in <em>Oost-Groningen</em> zorgt voor onrust In Groningen woedt een gewelddadige bendeoorlog, waarbij de recente aanslag op een beautysalon in het centrum van de stad en de reeks schietpartijen op mensen en woningen in Winschoten en Pekela verband houden met elkaar. Tekst gaat verder onder de video. Georganiseerde criminaliteitHet openlijke optreden van de georganiseerde criminaliteit in Noord-Nederland is ongebruikelijk. Met name in Oost-Groningen zorgen de gewelddadige incidenten, waaronder een steekpartij op een druk terras in Winschoten, voor veel onrust. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook John van den Heuvel over wild-westpraktijken in Purmerend: 'Bewoners zijn bang' (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: meerdere schietpartijen zorgen voor onrustige nacht in Rotterdam (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Georganiseerde criminaliteit
Het openlijke optreden van de georganiseerde criminaliteit in Noord-Nederland is ongebruikelijk. Met name in Oost-Groningen zorgen de gewelddadige incidenten, waaronder een steekpartij op een druk terras in Winschoten, voor veel onrust.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's