Hart van Nederland: meerdere schietpartijen zorgen voor onrustige nacht in Rotterdam (video)

Hart van Nederland: meerdere schietpartijen zorgen voor onrustige nacht in Rotterdam (video)

Zondag 25 juni 2023 om 13:13

<em>Hart van Nederland</em>: meerdere schietpartijen zorgen voor onrustige nacht in Rotterdam (video) In de nacht van zaterdag op zondag zijn twee gewonden gevallen bij schietincidenten in de gemeente Rotterdam. In beide zaken is de toedracht nog niet duidelijk, aldus de politie. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: persoon doodgeschoten in Den Haag (video) Bekijk deze video » Elfstedentriatlon: bekijk staande ovatie Maarten van der Weijden tijdens finish Bekijk deze video » Vermoeide Maarten van der Weijden finisht: "Ik ga lekker naar huis" (Elfstedentriatlon) Bekijk deze video »
Misdaad :

In de nacht van zaterdag op zondag zijn twee gewonden gevallen bij schietincidenten in de gemeente Rotterdam. In beide zaken is de toedracht nog niet duidelijk, aldus de politie.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's