Tweede documentaire André Hazes nu al overschaduwd door rel (Shownieuws)

Tweede documentaire André Hazes nu al overschaduwd door rel (Shownieuws)

Tweede documentaire André Hazes nu al overschaduwd door rel (<em>Shownieuws</em>) André Hazes spijt van nieuwe muziek? "Oude schrijversteam staat open voor gesprek" André Hazes heeft vorig jaar zijn hele verhaal naar buiten gebracht over zijn verslavingen en privéleven, maar blijkbaar gebeurt er zo veel dat het alweer tijd is voor deel twee. Er wordt hard gewerkt aan deze docu, maar de zanger heeft weer een rel te pakken. Liedjesschrijvers Edwin van Hoevelaak en Bram Koning werden gedumpt door Hazes en willen niet meer te zien zijn in de documentaire… Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bas en Nicolette reageren op abrupt Hazes-einde De Amsterdamse Zomer (video) Bekijk deze video » Documentaire Tino Martin nu te zien: "De drank is overal" Bekijk deze video » André Hazes vindt het heerlijk om alleen te wonen: ‘Serieus, echt heel lekker’ Bekijk deze video »
TV :
Vrijdag 14 juli 2023 om 14:29

André Hazes spijt van nieuwe muziek? "Oude schrijversteam staat open voor gesprek"

André Hazes heeft vorig jaar zijn hele verhaal naar buiten gebracht over zijn verslavingen en privéleven, maar blijkbaar gebeurt er zo veel dat het alweer tijd is voor deel twee. Er wordt hard gewerkt aan deze docu, maar de zanger heeft weer een rel te pakken. Liedjesschrijvers Edwin van Hoevelaak en Bram Koning werden gedumpt door Hazes en willen niet meer te zien zijn in de documentaire…

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's