André Hazes spijt van nieuwe muziek? "Oude schrijversteam staat open voor gesprek"

André Hazes spijt van nieuwe muziek? "Oude schrijversteam staat open voor gesprek"

<em>André Hazes</em> spijt van nieuwe muziek? &quot;Oude schrijversteam staat open voor gesprek&quot; De comeback van André Hazes lijkt niet helemaal van de grond te komen, maar de deur bij zijn oude schrijversteam staat in ieder geval op een kier, dat laat Edwin van Hoevelaak weten. Bekijk de Shownieuws-video hierboven. Kneiter van hitsHazes zou volgens RealityFBI, één van de juicekanalen, in een overleg hebben gezeten over een schrijversteam. Verschillende producers en tekstschrijvers zouden aanwezig zijn geweest. Ook zou André, die onlangs naakt in zijn muziekstudio zat, een comeback bij zijn oude team, bestaande uit onder andere Edwin van Hoevelaak en Bram Koning, niet uitsluiten. Edwin zegt tegen Shownieuws dat hij niet direct ‘nee’ zou zeggen tegen een hereniging. “Wat gebeurd is, is gebeurd. Als hij zou bellen… ik neem gewoon op.” Hij wil best weer kneiter van hits maken met Hazes. Bekijk de Shownieuws-video hierboven. Bekijk ook Opmerkelijke beelden: André Hazes verschijnt poedelnaakt in muziekstudio Bekijk deze video » Zien: André Hazes eert vader in nieuwe huis! Bekijk deze video »
Show :
Dinsdag 4 juli 2023 om 10:40

De comeback van André Hazes lijkt niet helemaal van de grond te komen, maar de deur bij zijn oude schrijversteam staat in ieder geval op een kier, dat laat Edwin van Hoevelaak weten. Bekijk de Shownieuws-video hierboven.

Kneiter van hits
Hazes zou volgens RealityFBI, één van de juicekanalen, in een overleg hebben gezeten over een schrijversteam. Verschillende producers en tekstschrijvers zouden aanwezig zijn geweest. Ook zou André, die onlangs naakt in zijn muziekstudio zat, een comeback bij zijn oude team, bestaande uit onder andere Edwin van Hoevelaak en Bram Koning, niet uitsluiten. Edwin zegt tegen Shownieuws dat hij niet direct ‘nee’ zou zeggen tegen een hereniging. “Wat gebeurd is, is gebeurd. Als hij zou bellen… ik neem gewoon op.” Hij wil best weer kneiter van hits maken met Hazes.

Bekijk de Shownieuws-video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's