The Talent Scouts gemist? Rapper Donnie kiest op bijzondere wijze voor Peggy

The Talent Scouts gemist? Rapper Donnie kiest op bijzondere wijze voor Peggy

Zondag 16 juli 2023 om 08:53

Hieronder zie je een fragment uit The Talent Scouts van zaterdag 15 juli. Je kan de hele aflevering van The Talent Scouts terugkijken bij Gids.tv.

In The Talent Scouts zingen de deelnemers op hun mooist, en de bekende scouts zitten klaar om voor de kandidaten te drukken. Bekijk hieronder het optreden van Peggy.

<em>The Talent Scouts</em> gemist? <em>Rapper Donnie</em> kiest op <em>bijzondere wijze</em> voor Peggy Hieronder zie je een fragment uit The Talent Scouts van zaterdag 15 juli. Je kan de hele aflevering van The Talent Scouts terugkijken bij Gids.tv. In The Talent Scouts zingen de deelnemers op hun mooist, en de bekende scouts zitten klaar om voor de kandidaten te drukken. Bekijk hieronder het optreden van Peggy. BorstPeggy zingt het nummer I Just Want to Make Love to You van Etta James, en de scouts zijn duidelijk zeer enthousiast. Vooral rapper Donnie die met zijn borst op de knop drukt. The Talent Scouts is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Talent Scouts terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook The Talent Scouts: Bekijk hier het optreden van Gideon (video) Bekijk deze video » The Talent Scouts: Anika zingt eigen versie The House of the Rising Sun Bekijk deze video »
TV :

Borst
Peggy zingt het nummer I Just Want to Make Love to You van Etta James, en de scouts zijn duidelijk zeer enthousiast. Vooral rapper Donnie die met zijn borst op de knop drukt.

The Talent Scouts is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Talent Scouts terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's