Bob Marley zorgt voor natte broek in De Kwis met Ballen

Bob Marley zorgt voor natte broek in De Kwis met Ballen

Bob Marley zorgt voor natte broek in <em>De Kwis met Ballen</em> Johnny de Mol is alweer een maandje op de buis met zijn spelshow De Kwis met Ballen. Zie hieronder een fragment van 15 juli met een kandidaat die beter niet kon ruilen van plek. No woman no cryVan ruilen komt huilen, zegt men. En dat is in deze situatie correct. De kandidaat die voor het antwoord 'Bob Marley' kiest krijgt een natte broek. Bekijk de beelden hierboven. De Kwis met Ballen is elke zaterdagavond om 21.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van De kwis met ballen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De Kwis met Ballen: bekijk beelden van de eerste kletsnatte aflevering Bekijk deze video » Johnny de Mol lacht om kandidaat (28) die nog thuiswoont: "Doe je wel de was?" Bekijk deze video » Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl)
TV :
Bob Marley zorgt voor natte broek in De Kwis met Ballen
Sunday 16 July 2023 om 11:31

Johnny de Mol is alweer een maandje op de buis met zijn spelshow De Kwis met Ballen. Zie hieronder een fragment van 15 juli met een kandidaat die beter niet kon ruilen van plek.

No woman no cry
Van ruilen komt huilen, zegt men. En dat is in deze situatie correct. De kandidaat die voor het antwoord 'Bob Marley' kiest krijgt een natte broek. Bekijk de beelden hierboven.

De Kwis met Ballen is elke zaterdagavond om 21.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van De kwis met ballen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's