Johnny de Mol lacht om kandidaat (28) die nog thuiswoont: "Doe je wel de was?"

Johnny de Mol lacht om kandidaat (28) die nog thuiswoont: "Doe je wel de was?"

<em>Johnny de Mol</em> lacht om kandidaat (28) die nog thuiswoont: &quot;Doe je wel de was?&quot; Johnny de Mol is alweer drie weken op de buis met zijn spelshow De Kwis met Ballen. De eerste aflevering werd niet goed bekeken (385.000) maar de tweede aflevering met 738.000 kijkers wel! Gisteren, zaterdag 8 juli, zagen we de kijkcijfers weer iets dalen. Zie hieronder een fragment van 8 juli met een kandidaat die nog thuiswoont bij mama en papa. Johnny moet er een beetje om lachen. De wasJohnny de Mol die in gesprek is met zijn kandidaat in De Kwis met Ballen moet een beetje lachen om het feit dat de dame op haar 28e nog thuiswoont. Hij vraagt haar of ze wel zelf de was doet, en dit is haar antwoord: Bekijk ook De Kwis met Ballen: bekijk beelden van de eerste kletsnatte aflevering Bekijk deze video » Johnny de Mol terug op SBS6 met De Kwis met Ballen waarbij kandidaten het water ingeduwd worden Bekijk deze video » Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) De Kwis met Ballen is elke zaterdagavond om 21.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van De kwis met ballen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Vanavond op tv: The Talent Scouts, bekijk hier het eerste optreden! Bekijk deze video » The Talent Scouts: Bekijk hier het optreden van Cici (video) Bekijk deze video »
TV :
Johnny de Mol lacht om kandidaat (28) die nog thuiswoont: "Doe je wel de was?"
Sunday 9 July 2023 om 11:31

Johnny de Mol is alweer drie weken op de buis met zijn spelshow De Kwis met Ballen. De eerste aflevering werd niet goed bekeken (385.000) maar de tweede aflevering met 738.000 kijkers wel! Gisteren, zaterdag 8 juli, zagen we de kijkcijfers weer iets dalen. Zie hieronder een fragment van 8 juli met een kandidaat die nog thuiswoont bij mama en papa. Johnny moet er een beetje om lachen.

De was
Johnny de Mol die in gesprek is met zijn kandidaat in De Kwis met Ballen moet een beetje lachen om het feit dat de dame op haar 28e nog thuiswoont. Hij vraagt haar of ze wel zelf de was doet, en dit is haar antwoord:

De Kwis met Ballen is elke zaterdagavond om 21.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van De kwis met ballen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's