Video: Zoë Tauran straalt in voorprogramma van Coldplay in de Johan Cruijff ArenA

Video: Zoë Tauran straalt in voorprogramma van Coldplay in de Johan Cruijff ArenA

Zondag 16 juli 2023 om 14:02

Zoë Tauran staat voor een onverwachte mijlpaal in haar carrière, terwijl ze het voorprogramma verzorgt van de aankomende Coldplay-concerten in de Johan Cruijff ArenA. Een droom die uitkomt voor de zangeres, die nooit had verwacht om in het voorprogramma van Coldplay te staan.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Zoë Tauran</em> straalt in voorprogramma van <em>Coldplay</em> in de <em>Johan Cruijff ArenA</em> Zoë Tauran staat voor een onverwachte mijlpaal in haar carrière, terwijl ze het voorprogramma verzorgt van de aankomende Coldplay-concerten in de Johan Cruijff ArenA. Een droom die uitkomt voor de zangeres, die nooit had verwacht om in het voorprogramma van Coldplay te staan. Tekst gaat verder onder de video. Zoë TauranZoë, bekend van hits als Gebruik Me en Therapie, had bij haar management al eerder de ambitie uitgesproken om als voorprogramma op te treden. Toch kwam het telefoontje voor het voorprogramma van de Britse band vrij onverwacht", blikt ze terug. "Ik ben pas een jaar bezig, dus ik kon het eigenlijk niet geloven." Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zoë Tauran zingt nieuwe single Therapie (Renze op zondag) Bekijk deze video » Adem-benemend: Zoë Tauran rent terwijl zij 'Fallin' zingt (video) Bekijk deze video »
TV :

Zoë Tauran
Zoë, bekend van hits als Gebruik Me en Therapie, had bij haar management al eerder de ambitie uitgesproken om als voorprogramma op te treden. Toch kwam het telefoontje voor het voorprogramma van de Britse band vrij onverwacht", blikt ze terug. "Ik ben pas een jaar bezig, dus ik kon het eigenlijk niet geloven."

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's