Willem Holleeder in ziekenhuis vanwege ingrijpende hartoperatie

Willem Holleeder in ziekenhuis vanwege ingrijpende hartoperatie

<em>Willem Holleeder</em> in ziekenhuis vanwege ingrijpende hartoperatie Willem Holleeder is in het diepste geheim geopereerd aan zijn hart in het Medisch Centrum Leiden. De veroordeelde topcrimineel zou normaal in het ziekenhuis in de gevangenis in Scheveningen worden behandeld, maar de hartoperatie die hij nodig had is te gecompliceerd. Holleeder, die achter de tralies zit omdat hij veroordeeld is voor diverse moordopdrachten, had eerder ook al hartproblemen. Hij moet drie weken in het ziekenhuis blijven en wordt daar streng beveiligd. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Judas: veelbesproken RTL Boulevard-fragment met Peter R. de Vries over Holleeder Tape Bekijk deze video » Astrid Holleeder mocht voor het eerst weer uit eten: 'Dat is gewoon magisch' (video) Bekijk deze video » Bizar: auto's van Willem Holleeder en Dino Soerol te koop Bekijk deze video »
Misdaad :
Maandag 17 juli 2023 om 09:33

Willem Holleeder is in het diepste geheim geopereerd aan zijn hart in het Medisch Centrum Leiden. De veroordeelde topcrimineel zou normaal in het ziekenhuis in de gevangenis in Scheveningen worden behandeld, maar de hartoperatie die hij nodig had is te gecompliceerd. Holleeder, die achter de tralies zit omdat hij veroordeeld is voor diverse moordopdrachten, had eerder ook al hartproblemen. Hij moet drie weken in het ziekenhuis blijven en wordt daar streng beveiligd.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's