Judas: veelbesproken RTL Boulevard-fragment met Peter R. de Vries over Holleeder Tape

Judas: veelbesproken RTL Boulevard-fragment met Peter R. de Vries over Holleeder Tape

Donderdag 17 november 2022 om 10:36

In Judas komt ook de veelbesproken RTL Boulevard special: De Holleeder Tape voorbij. Peter R. de Vries kwam naar buiten met een telefoongesprek met Willem Holleeder van april 2011, die van groot belang zou zijn voor de strafzaak tegen de crimineel. In het tweede seizoen van de serie Judas speelt Mark Rietman de rol van de misdaadverslaggever, die vorig jaar in juli na een uitzending van RTL Boulevard werd vermoord.

Bekijk de beelden van Judas II: dagboek van een getuige in de video hieronder. Het tweede seizoen van Judas is nu te zien bij Videoland.

<em>Judas</em>: veelbesproken <em>RTL Boulevard</em>-fragment met Peter R. de Vries over Holleeder Tape In Judas komt ook de veelbesproken RTL Boulevard special: De Holleeder Tape voorbij. Peter R. de Vries kwam naar buiten met een telefoongesprek met Willem Holleeder van april 2011, die van groot belang zou zijn voor de strafzaak tegen de crimineel. In het tweede seizoen van de serie Judas speelt Mark Rietman de rol van de misdaadverslaggever, die vorig jaar in juli na een uitzending van RTL Boulevard werd vermoord. Bekijk de beelden van Judas II: dagboek van een getuige in de video hieronder. Het tweede seizoen van Judas is nu te zien bij Videoland. Rifka Lodeizen in RTL Boulevard: 'Judas II doet Peter R. de Vries eer aan' (video) Bekijk deze video » John van den Heuvel in Sterren op het Doek: 'Moord op Peter R. de Vries is open wond' Bekijk deze video »
Serie :
Judas: veelbesproken RTL Boulevard-fragment met Peter R. de Vries over Holleeder Tape

Actuele video's

Meer actuele video's