Thomas Berge verwacht tweede kindje: "We kunnen niet wachten"

Thomas Berge verwacht tweede kindje: "We kunnen niet wachten"

Thomas Berge verwacht tweede kindje: "We kunnen niet wachten" Prachtig nieuws voor zanger Thomas Berge en zijn vrouw Elianne Zweipfenning. De twee verwachten namelijk over een tijdje hun tweede kindje samen. Het stel deelt op Instagram beelden van hun gezinnetje met een mooie tekst. Bekijk het bericht hieronder: Lees verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door ELLIE (@eliannezweipfenning) Opnieuw een wondertje"Vandaag precies één jaar geleden maakten wij aan de wereld bekend dat Saint in mijn buik zat (zie bovenstaande video). Nu, precies één jaar later herhaalt de geschiedenis zich, want…. wij mogen met enorm veel blijdschap, liefde en dankbaarheid vertellen dat er opnieuw een wondertje in mijn buik groeit. ", schrijft Elianne op Instagram. Bekijk de Shownieuws-video over Thomas Berge en het babynieuws hierboven. Bekijk ook Marble Mania: Thomas Berge, Frans Duijts & Wolter Kroes zijn super fanatiek! Bekijk deze video » Marble Mania gemist? Frans Duijts eindigt met nul punten in curlingbaan (video) Bekijk deze video »
TV :
Maandag 17 juli 2023 om 09:52

Prachtig nieuws voor zanger Thomas Berge en zijn vrouw Elianne Zweipfenning. De twee verwachten namelijk over een tijdje hun tweede kindje samen. Het stel deelt op Instagram beelden van hun gezinnetje met een mooie tekst. Bekijk het bericht hieronder:

Lees verder onder de video.

Opnieuw een wondertje
"Vandaag precies één jaar geleden maakten wij aan de wereld bekend dat Saint in mijn buik zat (zie bovenstaande video). Nu, precies één jaar later herhaalt de geschiedenis zich, want…. wij mogen met enorm veel blijdschap, liefde en dankbaarheid vertellen dat er opnieuw een wondertje in mijn buik groeit. ", schrijft Elianne op Instagram.

Bekijk de Shownieuws-video over Thomas Berge en het babynieuws hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's