Heftig ongeluk in Delft: politiebus landt met zwaaiende lichten op dak na botsing

Heftig ongeluk in Delft: politiebus landt met zwaaiende lichten op dak na botsing

Heftig ongeluk in Delft: <em>politiebus</em> landt met zwaaiende lichten op dak na botsing In Delft is maandagmiddag door een heftig ongeluk een politiebus gecrasht en met zwaaiende lichten geland op het dak. De politie had een melding ontvangen en reed met spoed over een kruising toen de wagen op een andere auto botste. De twee politieagenten en bestuurder van de andere auto zijn naar het ziekenhuis gebracht, zo meldt een correspondent aan Hart van Nederland. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Drukte op de Vierdaagsecamping: "Er heerst een familiegevoel" Bekijk deze video » Bekijk eerste beelden van Nijmeegse Vierdaagse 2023: dit is de jongste deelnemer Bekijk deze video » Megabrand Sint Nicolaasga: bekijk de beelden (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Maandag 17 juli 2023 om 17:01

In Delft is maandagmiddag door een heftig ongeluk een politiebus gecrasht en met zwaaiende lichten geland op het dak. De politie had een melding ontvangen en reed met spoed over een kruising toen de wagen op een andere auto botste. De twee politieagenten en bestuurder van de andere auto zijn naar het ziekenhuis gebracht, zo meldt een correspondent aan Hart van Nederland.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's