Shownieuws: 'Douwe Bob mag twee van zijn drie kinderen niet meer zien'

Shownieuws: 'Douwe Bob mag twee van zijn drie kinderen niet meer zien'

Dinsdag 18 juli 2023 om 12:23

Het contact tussen Douwe Bob en zijn twee dochtertjes Bobby Lou en Ziggy loopt niet helemaal zoals de zanger had gehoopt: 'Hij mag twee van zijn drie kinderen niet meer zien', geeft Manuel Venderbos aan in Shownieuws.

Waarom geen contact?
Dat vraagt om enige nuance, die Evert Santegoeds uiteraard graag geeft: 'Met twee van de kinderen heeft hij eigenlijk helemaal geen contact omdat de moeders geen publiciteit willen of andere redenen. In ieder geval.. hij ziet ze niet.' Dat zou de zanger graag anders zien. Sterker nog: hij heeft zelfs een plan over hoe iedereen bij elkaar zou kunnen wonen.

Bekijk de uitzending van Shownieuws hieronder. Na 11min25 gaat het over Douwe Bob en zijn kinderen

Shownieuws: '<em>Douwe Bob</em> mag twee van zijn drie kinderen niet meer zien' Het contact tussen Douwe Bob en zijn twee dochtertjes Bobby Lou en Ziggy loopt niet helemaal zoals de zanger had gehoopt: 'Hij mag twee van zijn drie kinderen niet meer zien', geeft Manuel Venderbos aan in Shownieuws. Waarom geen contact?Dat vraagt om enige nuance, die Evert Santegoeds uiteraard graag geeft: 'Met twee van de kinderen heeft hij eigenlijk helemaal geen contact omdat de moeders geen publiciteit willen of andere redenen. In ieder geval.. hij ziet ze niet.' Dat zou de zanger graag anders zien. Sterker nog: hij heeft zelfs een plan over hoe iedereen bij elkaar zou kunnen wonen. Bekijk de uitzending van Shownieuws hieronder. Na 11min25 gaat het over Douwe Bob en zijn kinderen Bekijk ook Noa Vahle: 'Hierdoor loop ik op krukken' (De Oranjezomer) Bekijk deze video » Frans Bauer gaat los in de auto op nieuwe single Naar de Playa Bekijk deze video » Waarom is Code Rosé tijdelijk gesloten, middenin hoogseizoen? (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's