Zien: dochtertjes Maxime Meiland krijgen kritiek op kledingstijl

Zien: dochtertjes Maxime Meiland krijgen kritiek op kledingstijl

Zien: dochtertjes <em>Maxime Meiland</em> krijgen kritiek op <em>kledingstijl</em> Kijk hierboven: Code Rosé is om deze reden tijdelijk dicht Het is zomervakantie dus ook de Meilandjes vertrekken naar zonnige oorden. De dochtertjes van Maxime Meiland en haar man Leroy hebben er duidelijk ook veel zin in. Toch zijn er volgers op Instagram die niet kunnen genieten van hun geluksmoment op vakantie. Zij richten zich op de kledingstijl van Claire en Vivé of op het feit dat Maxime weer met haar ouders erbij op vakantie gaat. Trauma"Waarom dezelfde kleren? Het zijn 2 verschillende individuen. Ik heb jaren hetzelfde moeten dragen als mijn tweelingzusje. Iets traumatischer als dat bestaat bijna niet om een eigen persoonlijkheid te ontwikkelen en te o denken wie je bent", zegt ene Tanja na het zien van de video. "Wat voor de een een trauma is hoeft voor de ander echt niet zo te zijn. Vervelend dat het voor jou traumatisch is, maar wees niet te snel met oordelen voor en over een ander...", antwoordt Miranda. "Omdat moeder dat leuk vind. Waar bemoei je je mee mens. Kids lijken totaal niet op elkaar verder", zegt Jacqueline. Bekijk hieronder de vakantiebeelden van de Meilandjes met Claire en Vivé in dezelfde kleding. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)
Show :
Zien: dochtertjes Maxime Meiland krijgen kritiek op kledingstijl
Dinsdag 18 juli 2023 om 12:25

Kijk hierboven: Code Rosé is om deze reden tijdelijk dicht

Het is zomervakantie dus ook de Meilandjes vertrekken naar zonnige oorden. De dochtertjes van Maxime Meiland en haar man Leroy hebben er duidelijk ook veel zin in. Toch zijn er volgers op Instagram die niet kunnen genieten van hun geluksmoment op vakantie. Zij richten zich op de kledingstijl van Claire en Vivé of op het feit dat Maxime weer met haar ouders erbij op vakantie gaat.

Trauma
"Waarom dezelfde kleren? Het zijn 2 verschillende individuen. Ik heb jaren hetzelfde moeten dragen als mijn tweelingzusje. Iets traumatischer als dat bestaat bijna niet om een eigen persoonlijkheid te ontwikkelen en te o denken wie je bent", zegt ene Tanja na het zien van de video. "Wat voor de een een trauma is hoeft voor de ander echt niet zo te zijn. Vervelend dat het voor jou traumatisch is, maar wees niet te snel met oordelen voor en over een ander...", antwoordt Miranda. "Omdat moeder dat leuk vind. Waar bemoei je je mee mens. Kids lijken totaal niet op elkaar verder", zegt Jacqueline.

Bekijk hieronder de vakantiebeelden van de Meilandjes met Claire en Vivé in dezelfde kleding.

Actuele video's

Meer actuele video's