De Nijmeegse 4Daagse is begonnen, toch doet burgemeester Bruls meer dan liedjes zingen (video)

De Nijmeegse 4Daagse is begonnen, toch doet burgemeester Bruls meer dan liedjes zingen (video)

Dinsdag 18 juli 2023 om 14:02

De Nijmeegse 4Daagse is begonnen en burgemeester Hubert Bruls zit mede daarom bij Sven op 1 op NPO Radio 1. Hij is boos dat het kabinet is gevallen vanwege het asielbeleid. Hij wil graag verantwoordelijkheid nemen als het gaat over de omstreden spreidingswet. Dat doet hij trouwens dagelijks vertelt hij. Bruls is niet alleen maar bezig met 'De vrolijke 4Daagse' en liedjes zingen!

Bekijk hieronder beelden van het interview met Bruls, burgemeester van Nijmegen.

<em>De Nijmeegse 4Daagse</em> is begonnen, toch doet burgemeester <em>Bruls</em> meer dan liedjes zingen (video) De Nijmeegse 4Daagse is begonnen en burgemeester Hubert Bruls zit mede daarom bij Sven op 1 op NPO Radio 1. Hij is boos dat het kabinet is gevallen vanwege het asielbeleid. Hij wil graag verantwoordelijkheid nemen als het gaat over de omstreden spreidingswet. Dat doet hij trouwens dagelijks vertelt hij. Bruls is niet alleen maar bezig met 'De vrolijke 4Daagse' en liedjes zingen! Bekijk hieronder beelden van het interview met Bruls, burgemeester van Nijmegen. De 105de 4Daagse vindt plaats van 18 tot en met 21 juli 2023 en is met 47.000 deelnemers wederom uitverkocht. Bekijk hieronder een greep uit de beelden op Twitter van de start en het grote feest dat eraan vooraf ging. De Nijmeegse #4daagse is gestart.... #4d23 #vierdaagse #Nijmegen #walkoftheworld pic.twitter.com/tyzFWcMxQ4— Op pad met Dave (@oppadmetdave) July 18, 2023 Een overvol Faberplein zingt luidkeels mee met Ronnie Ruysdael! #dg #Nijmegen #Vierdaagsefeesten pic.twitter.com/PPa13XZ5uh— Mitchel Suijkerbuijk (@suijkerbuijkm) July 18, 2023 Vuurwerk #Nijmegen met beeld en geluid ? pic.twitter.com/uGZpXczAWk— Harold Bastiaans (@HaroldBastiaans) July 16, 2023
Nieuws :
De Nijmeegse 4Daagse is begonnen, toch doet burgemeester Bruls meer dan liedjes zingen (video)

De 105de 4Daagse vindt plaats van 18 tot en met 21 juli 2023 en is met 47.000 deelnemers wederom uitverkocht. Bekijk hieronder een greep uit de beelden op Twitter van de start en het grote feest dat eraan vooraf ging.

Actuele video's

Meer actuele video's