Zien: politievlogger Jan-Willem raakt rijbewijs kwijt, bekijk zijn reactie

Zien: politievlogger Jan-Willem raakt rijbewijs kwijt, bekijk zijn reactie

Dinsdag 18 juli 2023 om 17:04

Politievlogger Jan-Willem Schut is dit weekend zijn rijbewijs kwijtgeraakt. Hij heeft na zijn nachtdienst 51 kilometer te hard gereden en is daardoor zijn rijbewijs kwijtgeraakt.

Vlog
In zijn eigen vlog, die je hieronder kunt kijken, legt hij uit wat de gevolgen daarvan zijn en wat er de komende tijd kan gebeuren: "Ik moet als politieambtenaar weten dat dit consequenties heeft, dat dit gevaarlijk rijgedrag is en dat het een forse verkeersovertreding is."

Zien: <em>politievlogger Jan-Willem</em> raakt rijbewijs kwijt, bekijk zijn reactie Politievlogger Jan-Willem Schut is dit weekend zijn rijbewijs kwijtgeraakt. Hij heeft na zijn nachtdienst 51 kilometer te hard gereden en is daardoor zijn rijbewijs kwijtgeraakt. VlogIn zijn eigen vlog, die je hieronder kunt kijken, legt hij uit wat de gevolgen daarvan zijn en wat er de komende tijd kan gebeuren: "Ik moet als politieambtenaar weten dat dit consequenties heeft, dat dit gevaarlijk rijgedrag is en dat het een forse verkeersovertreding is." Jan-Willem werd tijdens het laatste Televizier-Ring gala nog beloond met een nominatie voor 'beste online serie'. Bekijk de vlog van politievlogger Jan-Willem hierboven. Video: Robbert Rodenburg wint de Televizier-Ster Online-Videoserie Bekijk deze video » De Oranjezomer gemist? Jan Joost van Gangelen ontvangt boete van 259 euro Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: politievlogger Jan-Willem raakt rijbewijs kwijt, bekijk zijn reactie

Jan-Willem werd tijdens het laatste Televizier-Ring gala nog beloond met een nominatie voor 'beste online serie'.

Bekijk de vlog van politievlogger Jan-Willem hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's