Trekkers, carbid schieten en rookbommen in Tubbergen, angst om toekomstig azc-hotel (HvNL)

Trekkers, carbid schieten en rookbommen in Tubbergen, angst om toekomstig azc-hotel (HvNL)

Woensdag 19 juli 2023 om 15:35

Gisteravond eisten omwonenden van het toekomstige azc-hotel in Albergen duidelijkheid. Bij het gemeentehuis in Tubbergen verzamelde zich een groep van zo'n tweehonderd dorpsbewoners. Trekkers, carbid schieten en rookbommen afsteken, wethouder Bekhuis kon er niet omheen.

Angst
De mensen voelen zich niet serieus genomen. Er is onduidelijkheid over de einddatum van de opvang en angst over de samenstelling van de 150 mensen die in het azc-hotel opgevangen gaan worden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Trekkers, carbid schieten en rookbommen in Tubbergen, angst om toekomstig <em>azc</em>-hotel (<em>HvNL</em>) Gisteravond eisten omwonenden van het toekomstige azc-hotel in Albergen duidelijkheid. Bij het gemeentehuis in Tubbergen verzamelde zich een groep van zo'n tweehonderd dorpsbewoners. Trekkers, carbid schieten en rookbommen afsteken, wethouder Bekhuis kon er niet omheen. AngstDe mensen voelen zich niet serieus genomen. Er is onduidelijkheid over de einddatum van de opvang en angst over de samenstelling van de 150 mensen die in het azc-hotel opgevangen gaan worden. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook ZIEN: in Rotterdam portiekflat compleet uitgebrand, vermoedelijke explosies Bekijk deze video » Zien: prachtige beelden van dag 1 van De 4Daagse (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Zien: Kilo's softdrugs gevonden in boten Maastricht (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Actuele video's

Meer actuele video's