Samenvatting Tour de France etappe 13: Jonas Vingegaard rijdt beste tijdrit uit zijn leven

Samenvatting Tour de France etappe 13: Jonas Vingegaard rijdt beste tijdrit uit zijn leven

Dinsdag 18 juli 2023 om 22:45

Jonas Vingegaard heeft de tijdrit van zijn leven en misschien wel de beste tijdrit ooit gereden in de tijdrit van Passy naar Combloux. Daarmee slaat hij een gat op zijn directe concurrent Tadej Pogacar, die tot nu toe nog erg aan elkaar gewaagd waren.

Samenvatting <em>Tour de France</em> etappe 13: Jonas Vingegaard rijdt beste tijdrit uit zijn leven Jonas Vingegaard heeft de tijdrit van zijn leven en misschien wel de beste tijdrit ooit gereden in de tijdrit van Passy naar Combloux. Daarmee slaat hij een gat op zijn directe concurrent Tadej Pogacar, die tot nu toe nog erg aan elkaar gewaagd waren. Tour voorbij?Vingegaard was veruit de beste en reed Pogacar op 1:48. Zijn ploeggenoot Wout van Aert werd uiteindelijk derde. Overigens is de Tour nog niet klaar. Parijs is nog ver en een gat van 1 minuut en 48 seconden is er eentje waar de Sloveen voorlopig nog niet wakker van zal liggen. Dat Vingegaard nu wel echt de grote favoriet is, dat moge wel duidelijk zijn. Bekijk de finish van de vijftiende etappe van Tour de France hierboven. Bekijk ook het volledige etappeschema van de Tour de France 2023. Bekijk ook Zien: Wout Poels boekt eerste ritzege in Tour de France na prachtige solo in de Alpen Bekijk deze video » Tranen bij etappewinnaar Wout Poels: 'Ik heb er altijd van gedroomd' (NOS Tour de France 2023) Bekijk deze video »
Wielrennen :
Samenvatting Tour de France etappe 13: Jonas Vingegaard rijdt beste tijdrit uit zijn leven

Tour voorbij?
Vingegaard was veruit de beste en reed Pogacar op 1:48. Zijn ploeggenoot Wout van Aert werd uiteindelijk derde. Overigens is de Tour nog niet klaar. Parijs is nog ver en een gat van 1 minuut en 48 seconden is er eentje waar de Sloveen voorlopig nog niet wakker van zal liggen. Dat Vingegaard nu wel echt de grote favoriet is, dat moge wel duidelijk zijn.

Bekijk de finish van de vijftiende etappe van Tour de France hierboven. Bekijk ook het volledige etappeschema van de Tour de France 2023.

Actuele video's

Meer actuele video's